#SamenSterk
E-mail niet goed zichtbaar? klik hier voor de online versie.
Bouwsociëteit Rivierenland

Beste leden, wij hebben een videoboodschap voor je van Wethouder Ben Brink van gemeente Tiel. Daarnaast brengen wij het initiatief van de "Dag van de Zorg" onder je aandacht en willen wij je vragen, als dat je nog niet hebt gedaan, de vragenlijst in te vullen.

Bedankt alvast voor je hulp! Samen staan we sterk! 


Dag van de zorg- Boost voor de binnenstad | 12 mei

Ondernemersvereniging “Hart van Tiel” en de “Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland” hebben ons gevraagd je op “De dag van de zorg”, te attenderen. 12 mei a.s. is een dag waarop verplegend personeel in het zonnetje wordt gezet. En zeker in deze lastige coronatijd, kunnen onze zorghelden wel wat extra waardering gebruiken. Om deze reden gaan we geld inzamelen en daarbij hebben we jouw hulp nodig!
 
Het ingezamelde bedrag wordt verdeeld onder alle Tielse zorgmedewerkers in de vorm van vouchers. Deze vouchers zijn te verzilveren in de binnenstad van Tiel, want ook de winkeliers en horeca kunnen in deze zware tijd een steuntje in de rug gebruiken. Help je ook mee?

HELP MEE EN DONEER!

H e r i n n e r i n g


De gevolgen van Corona zijn groot. Voor de economie, voor de arbeidsmarkt en voor de samenleving als geheel. Om hier snel en accuraat op te acteren is goede input nodig van ondernemers die direct getroffen zijn. Wij nodigen je daarom uit om deel te namen aan het Gelders corona ondernemerspanel, een initiatief van Provincie Gelderland, Oost NL, MKB-NL Midden en VNO-NCW Midden.

Om de economie en daarmee ondernemers in onze regio te ondersteunen in deze crisis zijn herstelplannen noodzakelijk. Goede input hiervoor ophalen is essentieel evenals het daadwerkelijk monitoren van de gevolgen van deze crisis en de ervaring met het landelijke noodpakket. Met alle partijen samen zullen we komen tot een krachtiger pakket en daardoor herstel. Elke ondernemer gaat hier profijt van hebben.

Inhoud van het panel is gericht op:

  • Algemene vragen onderneming
  • Impact op omzet en bedrijfsvoering
  • Impact op werkgelegenheid
  • Financiële positie
  • Algemene beoordeling & bekendheid & gebruik van hulpmaatregelen
  • Behoefte aan andere hulpvormen
  • Verwachtingen gevolgen coronacrisis


Elke ondernemer telt en moet gehoord worden. Samen kunnen we de economie ondersteunen #samensterker.

Alvast hartelijk dank voor je hulp  en uiteraard delen we de uitkomsten zo snel mogelijk.

De vragenlijst is in maximaal 10 minuten in te vullen. Elke ondernemer moet nu gehoord worden, zodat we samen de juiste acties kunnen inzetten om uit deze crisis te komen.
Contact

Aanmelden voor deze nieuwsbrief?
Stuur een e-mail naar: info@ondernemerscooperatietiel.nl

Afmelden nieuwsbrief