Deel ook je mening in het Coronapanel voor Ondernemers.
E-mail niet goed zichtbaar? klik hier voor de online versie.
Bouwsociëteit Rivierenland

Beste leden,
 
hiermee herinneren wij je namens onderstaande partijen aan het verzoek om deel te nemen aan het  Coronapanel voor Ondernemers. Het kost slechts enkele minuten. Bedankt alvast voor je deelname!

Beste leden,

De gevolgen van Corona zijn groot. Voor de economie, voor de arbeidsmarkt en voor de samenleving als geheel. Om hier snel en accuraat op te acteren is goede input nodig van ondernemers die direct getroffen zijn. Wij nodigen je daarom uit om deel te namen aan het Gelders corona ondernemerspanel, een initiatief van Provincie Gelderland, Oost NL, MKB-NL Midden en VNO-NCW Midden.

Om de economie en daarmee ondernemers in onze regio te ondersteunen in deze crisis zijn herstelplannen noodzakelijk. Goede input hiervoor ophalen is essentieel evenals het daadwerkelijk monitoren van de gevolgen van deze crisis en de ervaring met het landelijke noodpakket. Met alle partijen samen zullen we komen tot een krachtiger pakket en daardoor herstel. Elke ondernemer gaat hier profijt van hebben.

Inhoud van het panel is gericht op:

  • Algemene vragen onderneming
  • Impact op omzet en bedrijfsvoering
  • Impact op werkgelegenheid
  • Financiële positie
  • Algemene beoordeling & bekendheid & gebruik van hulpmaatregelen
  • Behoefte aan andere hulpvormen
  • Verwachtingen gevolgen coronacrisis


Elke ondernemer telt en moet gehoord worden. Samen kunnen we de economie ondersteunen #samensterker.

Alvast hartelijk dank voor je hulp  en uiteraard delen we de uitkomsten zo snel mogelijk.

De vragenlijst is in maximaal 10 minuten in te vullen. Elke ondernemer moet nu gehoord worden, zodat we samen de juiste acties kunnen inzetten om uit deze crisis te komen.Maatregelen van gemeente Tiel voor ondernemers

Het coronavirus en de bestrijding daarvan raakt momenteel iedereen. De maatregelen die getroffen zijn om het virus te bestrijden en onze bevolking gezond te houden hebben ook grote invloed op onze economie en op de bedrijfsvoering. Het College van de gemeente Tiel heeft daarom besloten tot een aantal tijdelijke gemeentelijke maatregelen. Deze maatregelen zijn een aanvulling op het landelijke maatregelenpakket en gelden voor dezelfde periode die de rijksoverheid hanteert (thans 1 juni). Meer informatie over de maatregelen staan op www.tiel.nl\ondernemers. Op deze manier wordt een bijdrage geleverd om gezamenlijk de gevolgen van de Coronacrisis op onze stad te verzachten.

 
Download hier de brief van de  

Contact

Aanmelden voor deze nieuwsbrief?
Stuur een e-mail naar: info@ondernemerscooperatietiel.nl

Afmelden nieuwsbrief